رزو میز

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است ...

مشاهده بیشتر

اطلاع از ساعت کاری

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است .

مشاهده بیشتر

استخدام

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است .

مشاهده بیشتر
شرح مختصری از

رستوان آلپ

 رستوران برای موفقیت و ادامه روند فعالیت خود نیازمند کارمندان و کارگرانی است که همچون چرخ دنده‌های یک ساعت به طور منظم، دقیق و هماهنگ با یکدیگر فعالیت کنند. هر یک از افرادی که در رستوران مشغول به فعالیت هستند عنوان کاری دارند و کاری که انجام می‌دهند به اندازه خودشان در روند آماده سازی غذا و رضایت مشتری بسیار حائز اهمیت است.

مشاهده بیشتر
0

منوی روز مطابق با سلیقه شما

0

تعداد شعب

0

سرآشپز نمونه

کارت طلایی

کارت طلایی رستوران‌های زنجیره‌ای بن‌های ویژه برای استفاده از غذاها و خدمات رستوران‌های ارکیده

خدمات کترینگ

اگر نگاهی به سطح شهر بیاندازیم، متوجه رونق چشم گیر رستوران کترینگ ها می شویم.

برگزاری مراسم‌ در مجموعه

محیطی شکیل و اختصاصی برای میهمانان شما تم‌های مختلف هر شعبه برای پاسخ به هر سلیقه‌ای

تامین غذای مراسم‌

ارسال غذا برای مراسم شما از نزدیک‌ترین شعبه پیک اختصاصی حامل غذای ارکیده

تجربه غذای خوب برای هر زندگی دستوری وجود دارد

 
درباره رستوران

رستوران‌ها جزو اصولی‌ترین نهادها برای هر کشور و فرهنگی در جهان هستند. شروع پیدایش رستوران، به شکل امروز و به عنوان محلی که در آن مردم به خوردن و نوشیدن و معاشرت می‌پردازند، به انقلاب فرانسه برمی‌گردد. اما حتی قبل از آنکه ماری آنتوانت و لویی شانزدهم به گیوتین سپرده شوند هم، رستوران‌ها داستان خود را داشتند. ایده فروش مواد غذایی برای ایجاد سود، به زمان شروع تمدن بازمی‌گردد. نیاز به وجود مکانی عمومی برای خوردن غذا اتفاقی است که در امپراتوری رم و چین باستان هم وجود داشت. زمانی که دهقانان و کشاورزان برای رساندن دام و محصولات خود به بازارهای مواد غذایی به شهرها می‌رفتند، گاهی روزها در راه بودند. برای همین تعدادی مسافرخانه یا مکانی که بشود در آن غذا خورد در طول جاده‌ها به وجود آمد. معمولاً در مکانی که در میان شهر وجود داشت، مقداری غذا بر روی یک میز بزرگ و واحد سرو می‌شد و البته هیچ منویی هم وجود نداشت. چرا که انتخاب غذا با آشپز بود! به علت عدم وجود آشپزخانه در خانه‌ها، فروشندگانی برای ارائه غذا بر روی چرخ‌های دستی کوچک وجود داشتند. این کار البته هنوز هم در بسیاری از شهرهای دنیا رایج است.

رئیس خود بودن
بازار مشتریان گسترده
درآمد نامشخص

داستان

موفقیت های ما
1386خرداد 1386

عنوان جایزه دریافت شده

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی

1390تیر 1390

عنوان جایزه دریافت شده

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی

1398خرداد 1398

عنوان جایزه دریافت شده

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی

1400تیر 1400

عنوان جایزه دریافت شده

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی

معرفی کوتاهی از

تیم حرفه ای سرآشپز

صنعت رستوران به طور مداوم در حال تغییر است و مدیریت رستوران را امری بسیار چالش برانگیزتر می‌کند.

هر مراسمی که داشته باشید

.ما در کنار شما هستیم
شرح کوتاهی از

اخبار در حوزه رستوران

برندهای بزرگ رستوران‌‌‌ها، از حمل‌‌‌و‌‌‌نقل غذا تا عملیات تکراری و پشت سر هم تا سفارش‌‌‌های قابل پیش‌بینی برای مشتریان، شروع به آزمایش هوش مصنوعی برای ساده‌‌‌سازی خدمات صنعت غذا کرده‌‌‌اند.

ورود هوش مصنوعی به صنعت رستوران‌داری
ورود هوش مصنوعی به صنعت رستوران‌داری 12 شهریور 1402

تحلیلگران می‌‌‌گویند یک مزیت کلیدی استفاده از هوش مصنوعی، پتانسیل کاهش چالش‌های نیروی کار در بازار فشرده استخدام است. انجمن ملی رستوران‌‌‌های ایالات متحده پیش‌بینی می‌کند که این صنعت تا پایان سال ۲۰۲۳حدود ۵۰۰‌هزار شغل به اقتصاد اضافه کند، اما خاطرنشان می‌کند که در حال حاضر به ازای هر دو موقعیت شغلی خالی، فقط یک کارجو وجود دارد.

نظرات

مقاله ها